Tandlæge

Aarhus' Tandlægehus / Tandlæge Jette Schlütter

Aarhus' Tandlægehus / Tandlæge Jette Schlütter
86100606
Brendstrupvej 85
8200 Århus N
Aarhus' Tandlægehus • Tandlæge Jette Schlütter er en velrennomeret tandlægeklinik, som har eksisteret nu 32 år på samme sted. Klinikken er hyggelig og varm, og man føler sig velkommen her.
Vi foretager de fleste tandbehandlingstyper, men ikke store behandlinger af retning af tænder og store kirurgiske indgreb, der henvises til specialiserede tandlæger og kirurger på feltet.
Vi har stor vægt på de vigtige eftersyn af tænder, så dine tanders tilstand følges bedst muligt; behandling af caries; når det er nødvendigt; paradentose så vi får begrænset dine mundbakteriers viderespredning til kroppen bedst muligt - og bevaret dit tandkød bedst muligt intakt; amalgamsanering så dine gamle sølvplomber kan blive udskiftet og nye sundere indsat (under helt specielle sikkerhedsforhold for din skyld); implantatbehandling når en manglende tand ønskes fæstnet blivende fast i munden og kosmetiske tandbehandlinger som krone- og brobehandlinger, når det er det rigtige at foretage.
Vores tilgang er, at tandlægerne altid udfører en helhedsorienteret tandbehandling - og en af vores tandlæger har specialiseret sig i yderst kompetent holistisk tilgang til disse. Han er førende på feltet. Vores patienter udtrykker, at de er glade for at være her, fordi vi er meget fokuseret på ordentlighed, af natur er empatiske, og taler et sprog, der er til at forstå, så alle kan være med på, hvad der skal ske, og kan deltage i beslutningen, hvis de ønsker det.
Vi er medlem af Dansk Selskab for Orthomolekylær Medicin (samler viden om helhedsorienteret medicin og behandlinger i sundhedsplejen (læger, tandlæger) med interesse i at inddrage holistisk fokus i deres behandlinger), Dansk Parodontologosk Selskab (samler viden om behandlinger af parondotose) og Dansk Selskab for Odontofobi Foreningen (som samler viden om, hvordan tandlægeangste har det bedst med at gå til tandlæge ).
Vi er ikke verdens største klinik. Det har vi valgt med vilje ikke at være, da vi ønsker at kunne have fuld fokus på patienterne, og ikke mest på klinikdrift og ekspansion, hvor man efter vores opfattelse kan kan have tendens til at miste dette fokus..
Venlige hilsener,
Jette Schlütter, tandlæge.
Behandlere på klinikken:
  • - Tandlæge AnBeth Engholm Brauer
  • - Tandlæge Bent Christiansen
  • - Tandlæge Jette Schlütter
  • - Tandplejer Louise Larsson
Åbningstider
Mandag 08:00 - 17:00
Tirsdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag 08:00 - 12:00
Søndag Lukket
Priser
Samlet prisniveau:
Meget under middel
Lille plastfyldning på lille kindtand 950 Kr (Makspris) (Max)
Krone af alternativt metal 5.800 Kr (Makspris) (Max)
Rodbehandling i fortand 1.200 Kr (Makspris) (Max)
Lille rodbehandling 1.400 Kr (Makspris) (Max)
Mellemstor rodbehandling 2.100 Kr (Makspris) (Max)
Fjernelse af tand 1.700 Kr (Makspris) (Max)
Fjernelse af visdomstand 2.000 Kr (Makspris) (Max)
Lokalbedøvelse 215 Kr (Makspris) (Max)
Brobehandling af ædelmetallegering 16.000 Kr (Makspris) (Max)
Prisniveauet er beregnet ud fra gennemsnittet af alle landets Tandlæger. Nogle af de angivne priser er Max-priser, hvilket betyder at ydelsen kan være billigere end angivet. Priserne er sidst opdateret 21/11-2022
Bedømmelse
Hvordan vil du vurdere tandlægen?
Vælg en karakter
Samlet: 4,4 / 5 (29 vurderinger)
Kvalitet: 4,5 / 5
Service: 4,5 / 5
Bedøm tandlægen