TANDLÆGE-INDEX

Tandlæger i Danmark

Om os Kontakt Hjælp Log ind

Hjælp

Tandlæge-index er Danmarks største oversigt over Tandlæger. Her finder du spørgsmål og svar om brugen af sitet.

Generelt

Priserne der vises på Tandlaege-index.dk er beregnet ud fra tandlægernes egne oplyste priser på Sundhed.dk.
Priser markeret med "Makspris", er en betegnelse for at prisen er den højest angivede pris, og at denne ydelse derfor kan være billigere end angivet.
Tandlaege-index.dk henter og opdaterer generelt priser automatisk fra Sundhed.dk med jævne mellemrum. Der vil være angivet på hver enkel tandlæge, hvornår priserne for denne sidst er hentet.

Prisniveauer samt prisbarometer på Tandlaege-index.dk er udelukkende en indikering af det samlede prisniveau ud fra gennemsnittet af maks-priser, og skal derfor betragtes vejledende.
Det samlede prisniveau for en tandlæge, er beregnet ud fra et gennemsnit af niveauerne for alle tandlægens oplyste ydelsers maks-priser, og målt op mod gennemsnittet i forhold til alle tandlæger på Tandlaege-index.dk.
Tandlæger der ikke har angivet priser på Sundhed.dk eller har angivet priser for mindre end 6 ydelser, bliver ikke medregnet i gennemsnittet og vil stå uden angivelse af et samlet prisniveau på Tandlaege-index.dk.

For Tandlæger

Hvis jeres informationer er forkerte eller ønsker rettes, kan disse opdateres på jeres personlige kontrolpanel på Tandlæge-index - helt gratis!
Såfremt i ikke er oprettet og har modtaget et login til Tandlæge-index, kan i rette henvendelse til os på , hvorefter i vil blive oprettet.
Ved ændring af priser, skal disse rettes på Sundhed.dk. Der skal angives priser for mere end 5 ydelser, for at være markeret med prisbarometer.
Ved spørgsmål eller andre henvendelser vedrørende jeres optræden på sitet, kan Tandlaege-index.dk kontaktes på .